Hotel Picasso ⭐️⭐️⭐️⭐️ Vlora

Hotel Picasso ⭐️⭐️⭐️⭐️ Vlora

Vlora, Bashkia Vlorë, Vlorë County, Southern Albania, Albania

 

 • 91506036
 • 117543855
 • 117589355
 • 117589396
 • 117589932
 • 117589936
 • 117589939
 • 117590194
 • 117590620
 • 117590643
 • 117590800
 • 117592203
 • 117592245
 • 117592260
 • 117592989
 • 117593315
 • 117593376
 • 117593431
 • 117593462
 • 117593475
 • 117593532
 • 117593538
 • 117594492
 • 119408224
 • 119408227
 • 119408233
 • 119408240
 • 119408243
 • 119409499

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Description

Lehtesirat:
plazhet:
Plazh privat
Distancat nga:
Largësia nga deti: 10 m
Pajisje dhe pajisje hoteliere:
Pishinë në natyrë
Restorant
Dhomat jo-pirja e duhanit
Pastrim kimik
Restorant à la carte
Qasje në karrocë
Sallat dhe cadra në pishinë
Karrige dhe cadra në plazh
Poolbar
Parkim falas
Pa pagesë Wi-Fi
Pritjes 24 orëshe
Të gjitha njësitë e akomodimit janë të pajisura me:
ballkon
Kondicioner
tharëse flokësh
tarracë
bathtube

:+355 69 606 2112
: info.tour@dreamalbania.al

 

Vendndodhia e Prones

Prona te ngjashme