Paradise Beach Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️ Vlora

Paradise Beach Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️ Vlora

Vlora, Bashkia Vlorë, Vlorë County, Southern Albania, Albania

 

 • 38053423
 • 38053431
 • 38053438
 • 38053439
 • 38053443
 • 38053449
 • 38053460
 • 38053464
 • 38053466
 • 38053470
 • 38053478
 • 38053483
 • 38053489
 • 38053495
 • 38053497
 • 38203889
 • 38203912
 • 38203916
 • 38203927

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Description

Hotel Paradise Beach:
Hoteli Paradise Beach ka 30 dhoma, të pajisura me të gjitha shërbimet e nevojshme, pishinë, terren për lojë, udhëtime me varkë etj. Hoteli është rrethuar nga kopshti i gjelbër, ajri i pastër, natyra e qetë dhe relaksuese. Pushime të paharrueshme për të gjithë dashamirët e detit dhe për njerëzit që ata duan gjelbër dhe mal, ju mund të gjeni vetëm disa metra larg.
Lehtesirat:
Ushqimi:
Shtrati dhe Mëngjesi
Distancat nga:
Largësia nga deti: 0 m
Pajisje dhe pajisje hoteliere:
Parkim falas
Pa pagesë Wi-Fi
Pritjes 24 orëshe
Të gjitha njësitë e akomodimit janë të pajisura me:
ballkon
Kondicioner
banjo / WC
Pa pagesë Wi-Fi

:+355 69 606 2112
: info.tour@dreamalbania.al

Vendndodhia e Prones

Prona te ngjashme