Ture \ Udhetime në Shqipëri

Ture \ Udhetime në Shqipëri

Vlorë, Albania

 

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Description

Dream Albania Real Estate & Tour ofron udhetimet në vijim:

 

Parasailing nga Llogoraja ose mali Shashitsa, i shoqëruar nga një instruktor profesional.

Bout Tour në ujin kristal blu të detit Jon. Ndalon në plazhe të bukura dhe animacione gjatë udhëtimit.

Zhytja në ujërat e qarta të detit Jon në Yalë, që ndodhet në një nga vendet më të bukura të Rivierës Shqiptare.

Jeep safari në afërsi të qytetit të Vlorës. Kalimi në luginë e lumenjë, plazhe të virgjër, ndërtesa të lashta, natyra e bukur.

Rafting në lumin më të bukur të Shqipërisë.

Provë e verërave, viziton kantinen e verën Cobo në Berat ose Kokomani në Durrës.

Vizita historike

Vendndodhia e Prones

Prona te ngjashme