Zyre me qera ne zonen e Rruges se Elbasanit prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja ne Tirane (ID 4261386 )

Zyre me qera ne zonen e Rruges se Elbasanit prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja ne Tirane (ID 4261386 )

Tirana Municipally, Tirana County, Central Albania, Albania

Qera

500€ pa taksen 15 %

 • Zyre me Qera ne Tirane (17) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (6) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (2) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (3) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (4) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (5) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (7) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (8) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (9) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (10) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (11) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (12) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (13) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (15) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (16) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (14) (640x480)
 • Zyre me Qera ne Tirane (1) (640x480)

Property ID :

 4261386

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Bedrooms

5

Bathrooms

2

Area

150

Description

Rruga e Elbasanit, perballe Fakultetit te Gjuheve te Huaja, jepet me qera ambjent per Zyra, bosh, me kundrabufe, i ndare ne 5 ambjente, siperfaqe 150 m², kati i 2 me ashensore, koridor, 2 tualete, 2 ballkone, orientim me diell, e pershtatshme per aktivitete te ndryshme. Ne cmim  nuk perfshihet taksa 15% dhe pagesa e administrimit te pallatit.

Jepet me qera 500 euro ne muaj.

Video e Prones

Zyre me qera ne zonen e Rruges se Elbasanit prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja ne Tirane (ID 4261386 )

Vendndodhia e Prones

Agent Mbaresa Tabaku

Read More

Mobile : +355 67 30 8 000 8

WhatsApp : +355 67 30 8 000 8

Prona te ngjashme

WhatsApp chat