Toke ne shitje ne komunen Petrele ne afersi te TEG ne Tirane (ID 4191025)

Toke ne shitje ne komunen Petrele ne afersi te TEG ne Tirane (ID 4191025)

Tirana Municipally, Tirana County, Central Albania, Albania

Shitje

80€ /m²

Property ID :

 4191025

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Siperfaqe

22240

Description

Ne komunen Petrele ne afersi te TEG (Tirana East Gate) shitet toke Are 13600 m² me hipoteke dhe 8640 m² ne proces legalizimi. Toka ndodhet afer rruges makines.

Shitet 80 Euro/m²

Karakteristika

Vendndodhia e Prones

Prona te ngjashme