Rreth Nesh

Dream Albania Real Estate & Tour është një kompani shqiptare e licensuar në fushën e turizmit dhe Real Estate (Imobiliare). Të specializuar në turizmin per ardhje (incoming). Me stafin profesional, ne jemi një mbështetje e madhe për partnerët tanë. Strategjia jonë kryesore është të sigurojmë kënaqësinë e klientëve dhe t’ë trajtojmë secilin klient si unik. Ne punojmë me ofruesit kryesorë të shërbimeve që janë shumë profesionale dhe të besueshme, kështu që mund t’u garantojmë klientëve një cilësi të lartë shërbimi me çmime konkuruese. Ofrimi i një shumëllojshmërie produktesh që përfshin:
Sektori turistik:
• Rezervim hoteli
• Bileta avioni
• Udhëtime
• Transporti

Sektori Real Estate (Imobiliarë)
• Shërbimi i blerjes së pronës

Vështrim i tregut
Ndihmë në zgjedhjen e pronës, siç kërkohet
Krijimi i listës së pronave
Prezantimi i pasurive të paluajtshme
Përgjigje pyetjeve të klientit
Kryerja e negociatave për çmimin
Këshilla ligjore përmes zyrës së juristëve
Koordinon me zyrën e noterisë për kontratën e shitjes

 • Shërbimin e marrjes me qira të pronës
  Vështrim i tregut
  Ndihmë në zgjedhjen e pronës, siç kërkohet
  Krijimi i listës së pronave
  Prezantimi i pasurive të paluajtshme
  Përgjigje pyetjeve të klientit
  Kryerja e negociatave për çmimin
  Kontratë qeraje
 • Tarifat për blerjen ose marrjen me qera të një prone:
  Blerja e pronës:
  Komisioni nga shitësi është 3% e shumës totale të çmimit të shitjes së pronës
  Komisioni nga blerësi është 1% e shumës totale të çmimit të blerjes së pronës

Marrja me qira e pronës
Periudha e Marrjes me qira: 7 Muaj – 12 Muaj
Komisioni nga pronari: 100% e qirasë një mujore
Komisioni nga klienti: 50% e qirasë një mujore
Periudha e Marrjes me qira: 13 Muaj – 24 Muaj
Komisioni nga pronari: 100% e qirasë një mujore
Komisioni nga klienti: 50% e qirasë një mujore
Periudha e Marrjes me qira: 3 Vite – 5 Vite
Komisioni nga pronari: 200% e një qira muaji
Komisioni nga klienti: 100% e qirasë një mujore

 

Drejtor i Përgjithshëm i DREAM ALBANIA Real Estate & Tour Z. Elvis Lekaj, ka mbaruar Master në Administrim Biznesi dhe diplomë bachelor në Administrim Biznesi. Flet rrjedhshëm gjuhën angleze, turke, italiane dhe nivel mesatarë gjuhën gjermane. Ka një përvojë të gjatë në sektorin e Turizmit dhe Real Estate. Që nga viti 2006 filloi të punojë në Stamboll dhe Antalia si udhërrëfyes turistik. Pas dy vjetësh rritet në pozicionin e Menaxherit Logjistik për turistët shqiptarë që vijnë nga Tirana në Antalia. Në vitin 2012 fillojnë të veprojnë edhe në sektorin e Real Estate si një Agjent Realtor, me shpejtësi u rrite në pozitë duke u bërë menaxher i zyrës. Në vitin 2015 ai hapi kompaninë e tij që vepron në sektorët e Real Estate dhe Turizmit.